Uued P.A.I.d

Hea meel on teada anda, et märtsis saime trükist kätte uued P.A.I. rahatähed. Endiste suures formaadis, ilma turvaelementideta ja osaliselt käsitsi täidetavate P.A.I.de asemel on nüüd olemas nö tavaraha formaadis, turvaelementidega ning nelja erineva kujundusega uued rahatähed.

Uued P.A.I.d on neljas nominaalis – 1, 3, 5 ja 10. Kõik nominaalid on erineva kujundusega, neil on kujutatud nelja Järvamaaga seotud inimest ja ehitist. P.A.I.dele on pildid joonistanud kunstnik Leho Rubis ning P.A.I.de kujunduse on valmistanud Heli Aade. Uued rahatähed trükiti Vaba Maa trükikojas ning trükkimist rahastas Kodanikuühiskonna Sihtkapital (KÜSK).
P.A.I. kurss on selle kasutusmugavuse huvides nüüdsest euroga 1:1.

Endiselt saab P.A.I.sid teenida vabatahtlikul tööl osaledes või kogukonna heaks tööd tehes. Praegu saab P.A.I.sid kasutada Paide kogukonnakeskuses vanamaterjali ostmisel, koolitustasude maksmisel,Welopargi rataste kasutamisel jms. Kehtima jäävad ka vanad P.A.I.-tähed (vana kursiga).

Uute P.A.I.dega sai tutvuda 15. märtsil kell 15 algaval Wabalinna visioonipäeval. Kogukonnakeskuse teisel korrusel on väljas plakatid, mis selgitavad P.A.I. olemust ning annavad teavet P.A.I.del kujutatud isikute ja objektide kohta.

 

Rohkem infot: pank@weissenstein.ee

Kirjutatud: 16. märts 2012
Teemas: Üldine
Tagid:
Kommentaarid: Pole kommentaare.